Al sinds mijn jeugd heb ik een passie voor allerlei soorten dans, van jazz-ballet tot streetdance, aerobics .... Deze hobby is uiteindelijk uitgegroeid tot méér, na een reeks opleidingen ( o.a. Aalo) en workshops ben ik aan de slag gegaan in de fitness wereld als lesgever Bodyshape, Fat Burning, Step, Les Mills BodyVive......ook sinds 2009 volledig "verkocht" aan Zumba :-)

Zo kwam ik begin 2000 via de lessen van Karrie Donovan (Personal coach en Certified Pilates Instructor) in contact met Pilates.
Vermits ik ondertussen ook gebeten was door de salsa-microbe en zelf salsa-les gaf was dit een ideale les voor mij. Als danser heb je een goeie balans en houding nodig én soepele, stevige spieren. Dus alles waar je bij Pilates aan werkt!

Met de hulp, lessen en opleiding van in eerste instantie Karrie Donovan zelf was ik klaar om de lessen van Karrie over te nemen (en nog steeds te geven) in Fitness Center Schilde.
Sinsdien volgde ik ook workshops en opleidingen bij Elsie Matthijssens (Antwerp Yoga en Nike Academy) -
Debbie Jenner ( Pilates Company NL) – Christ’l Muls ( CCP Christ’l Clear Pilates) en recent (2014) nog bij Niki Hendrikx (Pilates Studio Genk).

Ik heb na al die jaren zelf nog heel veel voldoening van Pilates en daarom heb ik besloten om op vraag van cursisten deze les ook in Lier op het lessenrooster te zetten. Eerst rustig op maandagavond begonnen met een klein groepje, ondertussen sinds april 2014 ook op donderdagavond en vanaf 17 september 2014 ook op woensdagmorgen.

Niet alleen als danser maar ook in het dagelijkse leven hebben we die sterke, soepele spieren en balans nodig. Ook ideaal om extra te stretchen na de Zumbales!

Dus doen!
Magda